JOHANNES HEIL LIVE (Exile, Cocoon, Figure – Frankfurt, Ger) – THE BLACK LIGHT TOUR

Govori se, da z albumom „The Black Light“, Johannes Heil techno glasbo preusmerja v smer, kamor mora iti. Tako svoj novi albuma opisuje z besedami somišljenika in futurista Nikole Tesle: »Black is the true face of Light, only we do not see this«, kar bi v prevodu pomenilo črnino kot...

O nas

Organizatorjem ponujamo sistem in vsa potrebna orodja z ustrezno programsko opremo, s čimer si zagotovijo celovito rešitev za minimalno število korakov med prijavo in registracijo na poslovnem dogodku oz. med nakupom vstopnice in vstopom na prireditev. Predstavljamo enega izmed sodobnejših načinov prijave in registracije na poslovne in družabne dogodke. Fleksibilnost, varnost, ekonomičnost in tehnološka dovršenost pa so tiste lastnosti njihovega sistema, zaradi katerih jim je v tako kratkem času uspelo pridobiti zaupanje organizatorjev poslovnih dogodkov iz digitalnega in IT področja, kakor tudi organizatorjev pomembnejših slovenskih glasbenih festivalov.

SODOBEN SISTEM REGISTRACIJE NA POSLOVNI DOGODEK ALI NAKUPA VSTOPNIC ZA DRUŽABNO PRIREDITEV

Kartoteka.si je sodoben sistem, ki z uporabo spleta in mobilnih telekomunikacijskih orodij omogoča organizatorjem hitrejšo in učinkovitejše registracijo in beleženje prisotnosti na dogodku ter racionalizacijo stroškov, kot tudi boljšo uporabniško izkušnjo udeležencev na dogodku.